En universal fjernbetjening erstattede min glemte fjernbetjening

Som norsk udvekslingsstudent var det virkelig fedt at få lov til at studere i udlandet på femte semester. Jeg havde i første omgang egentlig tanker om at søge mod varmere himmelstrøg i Sydeuropa, men jeg endte op et helt andet sted! Jeg droppede hurtigt tanken om at søge mod det varmeste sted, men forsøgte derimod at finde et sted, som var anerkendt for det høje akademiske niveau. Her toppede Københavns Universitet klart ud fra den liste, der var udleveret, så det blev målet. Heldigvis rakte mit snit, og jeg blev optaget på Københavns Universitet! Det var ikke ligefrem den varme fornøjelse, som jeg oprindeligt havde sat mig op efter, men i sidste ende vægtede et semesters seriøsitet over et semesters varme. Op til optagelsen var der en masse formalia, som skulle sørges for. Det blev let gjort med hjælp fra universitetet. At huske alle sine ting – de praktiske, det elektroniske, ja, alt – var dog op til en selv. Det burde jeg da også kunne klare, tænkte jeg, og de første dage som studerende i København gik da også godt. Da jeg endelig fik weekend, og deraf tid til at slappe af, fandt jeg dog ud af, at jeg havde glemt fjernbetjeningen til mit fjernsyn. Heldigvis havde jeg hørt om universale fjernbetjeninger, som let kan kobles op til ethvert fjernsyn. Jeg gik derfor på jagt efter en dansk forhandler, der kunne tilbyde mig en billig universal fjernbetjening. Jeg fandt hurtigt en fra webshoppen KOZ Electronics, og på grund af dem kan jeg nu lære dansk i fritiden ved at se danske dramaserier.

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar