Foråret kommer endelig – tid til sommerdæk

Endelig er det ved at være april måned, og det er der, at foråret for alvor rammer – i hvert fald for mit vedkommende. Her begynder træerne og blomsterne endelig rigtig at springe ud, og chancen for sne og frost er (næsten) lig nul. Det er også typisk 1. april, at vi skifter vores vinterdæk på bilen ud med nye sommerdæk hos vores lokale værksted på Amager.

Mekanikerne på værkstedet er altid søde og hurtige, og det er blevet en skøn forårstradition for os at skifte til sommerdækkene hos dem hver gang. Jeg plejer typisk også have en lille kringle eller to med til medarbejderne derhenne, for hvem kan ikke lide et stykke kage? Vi har overvejet at skifte til helårsdæk, fordi det ville være billigere end at skifte til vinterdæk og sommerdæk hvert år, men på den anden side synes vi simpelthen, at det er så god en tradition, at vi gerne betaler lidt ekstra penge årligt. Til gengæld får vi typisk lidt rabat på monteringen af dækkene, og hvis vi skal have nye dæk plejer vi også at få dem til markedets bedste pris. Måske er det fordi, jeg bestikker dem med kage, hvem ved?

I al fald glæder jeg mig nu til at få skiftet de kedelige vinterdæk ud og komme rigtig i gang med foråret. Jeg tror på, at vi har set det sidste til sne og frost i denne omgang, og vejrudsigten lover da også sol og forår den næste tid. Jeg ønsker jer alle et fantastisk forår!

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar