Hukommelse, der glemmer

At hvad for noget? Hukommelse, der glemmer? Hvori er det smarte i det?

Jo, det er jo faktisk lige præcis – og meget paradoksalt – det, der er det smarte ved ddr3 ram. Det er nemlig rammenes evne til at lagre og glemme hukommelsen som en flygtig enhed, der modsat harddisken, gør at de er så essentielle og typisk er det sted, der startes, når der skal opgraderes i maskinen.

Jeg har personligt lige købt 2 ekstra ddr3 blokke til min kampvogn af en kraftkald aka. mincomputer. Den har været ramt af lack på det seneste, og jeg gider ærlig talt ikke spilde min tid på dårlige gaming oplevelser, når man ved at skrue lidt på computeren kan få de vildeste flow tilstande og gaming sessioner, der total stander tid og sted og overlader en til en tilstand, hvor universet stopper med at dreje.

Det lyder måske lige overdrevet nok, men jeg kan faktisk ikke beskrive min passion for somputerspil meget bedre. Det er nemlig påfaldende, hvordan nogle, der spiller fodbold, slipper med et: ”det er sjovt” eller holdsports klichéen, mens vi ”geeks” får at vide, vores hobby og passion hører til i en mørk kælder, hvor vores eneste selskab er en colaflaske og et headset, der forbinder os til vores sociale verden. Her kommer lige et opråb: mange af os har en kæmpe social omgangskreds, og bare fordi vores interesser er anderledes, bør det jo ikke give anledning til at dømme så hårdt.

Så tænk lige over det, inden du næste gang får brug for hjælp til din computer. For så ved vi jo nok, hvem der bliver ringet til.

DDR3 RAM PC

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar