Lån med RKI

Jeg indrømmer gerne, at jeg har en fortid, hvor jeg har været ufattelig dårlig til at styre min økonomi. Jeg flyttede hjemmefra som 18 årig, og jeg fik ikke forfærdeligt meget hjælp hjemmefra. Jeg havde heller intet job, og det var måske lidt svært for mig at forholde mig til hvilke konsekvenser det havde, at låne penge. Det var derfor ikke usandsynligt, at jeg af og til lånte penge, og så lidt flere, og til sidst flere endnu. Det endte selvfølgelig med en stor gæld. Mine forældre var så søde at betale en del af, men jeg havde slet ikke pengene til at betale det hele, især på grund af, at jeg intet job havde. Jeg blev derfor, desværre registreret i RKI, som selvfølgelig er super træls. Jeg er den dag i dag 22 år, og meget mere moden. Jeg har mødt en rigtig dejlig kæreste, som studerer økonomi på Københavns Universitet, og generelt er rigtig god til økonomi – også privatøkonomien! Han hjælper mig derfor med budgettet, og jeg er blevet lidt af en supersparer! Forleden ville vi dog låne penge til en renovation af køkkenet, men banken sagde, at min kæreste ikke kunne låne pengene fordi, at jeg var registreret i RKI. Til at starte med var vi ret nedtrykte over, at min fortid stadig hjemsøgte mig, men vi fandt heldigvis en løsning i lån med RKI, som så på min gældsfortid, og kunne konstatere, at jeg var godt i gang med at afbetale, og deraf gik med til at låne os penge til den længeventede renovation.

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar