Løsningen på lange ventetider

Har du nogensinde overvejet at skifte webhotel? Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg tit har rodet med tanken, og faktisk har jeg taget skridtet videre. Det er dog ikke første gang, jeg har gjort det, men foreløbigt lader det til, at det bliver sidste.

Jeg er nemlig havnet et sted, hvor alting indledningsvis og her i første spæde fase er gået lige efter bogen. Det vil sige, at jeg har fået positive indtryk helt fra bestilling til opsætning. Jeg fik overført mit domænenavn smertefrit, jeg fik adgang til et brugervenligt kontrolpanel og så har jeg på alle speed tests, jeg har lavet, fået en betydeligt højere score end hos min gamle hosting. Det er jo ganske positivt og jeg har helelr ikke nogen grund til at være skeptisk. Tværtimod har jeg omfavnet mit nye webhotel fra Speedbox, da jeg endelig har fundet en seriøs partner, der målretter deres service til online erhvervsdrivende. Det krver nemlig en helt anden type ressourcer en hvis man “bare” – ikke for at forklejne det – driver en blog. Her mener jeg blot, at en blog skal trække samme bagland og store mængder data, hvorimod en webshop med mange produkter, kræver et webhotel , hvortil der leveres ordentlige hastigheder.

Jeg synes, det er tiltrængt, at der dukker en ny spiller op, som leverer det, de rent faktisk gør, men stadig kan konkurrere på prisen. Dermed ikke sagt, at du får et webhotel til 10 kroner om måneden, for det gør du ikke. Men det ville heller ikke have været positivt for dit online salg. Du kan til gengæld finde yderst rimelige priser på Speedbox, hvor jeg i øvrigt også vil give en thumbs up til supporten, der hurtigt hjalp mig, da jeg havde behov for det.

Dygtige mennesker og tiltrængt service – det bliver et stort “JA TAK” herfra.

 

 

Tags: , , , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar