Ovenlys er som sendt fra himlen

Ja, selvfølgelig er det det, for det er jo der, det kommer fra. Men det giver ikke sig selv, at et projekt med at sætte vinduerne til ovenlyset op også bliver en succes. Det kræver nemlig snilde og hænderne skruet rigtigt på, hvorfor det ikke just var en drømmeopgave for mig.

Til gengæld vidste jeg, at der helt sikkert var nogle folk derude, som kunne klare skærene for mig, når nu jeg ikke selv er mand for opgaven. Jeg var selvfølgelig bare bange for at hyre de forkerte folk til opgaven, da jeg tidligere har haft en rigtig grim oplevelse med en flok svindlere, der nærmest efterlod mit køkken som en krigszone. Dengang hyrede jeg bare fra De Gule Sider uden at have undersøgt så meget andet, hvilket selvfølgelig også bare måtte blive en personlig lærestreg. Det resulterede nemlig i, at ingen aftaler blev overholdt i forhold til mit køkken. De startede slet ikke på aftale dag, og da de kom efter en påmindelse på telefonen, kom de slentrende som om det hele ragede dem en høstblomst. Resultatet blev også derefter, for jeg måtte ende med at bede dem pakke deres grej og i stedet hyre nogle andre.

Derfor har jeg denne gang gjort mit arbejde lidt mere grundigt og fundet en tømrer i Odense, som har ry for at have ryet i orden, hvis man kan formulere det sådan. Jeg afventer derfor deres ankomst, men må sige, at jeg er fortrøstningsfuld da andre, som har fået lavet tilsvarende opgaver, har været meget tilfredse.

Tags: , , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar