Som alenemor skal der shoppes børnetøj online

Som alenemor kan hverdagen godt være ret hård. Min eksmand er heldigvis god til at aflaste mig en smule ved at tage børnene oftere, end han reelt har tid til, men han kan jo ikke passe på dem konstant. Jeg har ikke nogen reel uddannelse udover de kurser, som rengøringsfirmaet har tilbudt mig, så med tre unger skal der arbejdes hårdt og længe før, at de alle kan få mad, komme på skoleudflugter og gå til sport. Det kunne da være rart med fri af og til, men omvendt så tror jeg også, at min krop har vænnet sig meget til det, at den ved en pause straks vil føle et savn. Hvad jeg dog gerne vil er, at tjene flere penge! Det kan nemlig af og til godt være stramt derhjemme – især hvis det er en måned, hvor alle børnene skal på skoleudflugt, eller den måned, hvor alle sportsklubberne skal have betalt kontingent. Men vi overlever! Nogle af mine sparetips er at købe mad ind i store mængder, købe brugt tøj til mig selv og købe børnetøj online! Især det sidste råd har sparet mig rigtig mange penge, da den skarpe konkurrence på nettet gør, at priserne er til at være med på. At de heller ikke har omkostninger til en fysisk butik, såsom huslejen og personaleomkostninger til ekspedienter, betyder da også, at prisen kan presses yderligere ned. Så hvis du sidder i en situation, hvor pengene kan bruges på noget mere fornuftigt end dyrt børnetøj, så prøv at søge lidt online!

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar